Groep ouderbetrokkenheid

Dit jaar is binnen het kindcentrum een groepje van ouders gestart die zich bezig willen houden met ouderbetrokkenheid. Bij de aanmelding hebben ouders (en in veel gevallen ook de kinderen) bewust gekozen voor een partnerschap met de Warande. De groep ouderbetrokkenheid wil samen met directie en medewerkersteam maar vooral ook met de ouders invulling gaan geven aan deze visie. We doen het samen!


In de groep ouderbetrokkenheid zitten een aantal enthousiaste ouders die gaan voor een betere samenwerking tussen het kindcentrum en de ouders. Samen nadenken hoe we dit kunnen vormgeven maar ook de handen uit de mouwen steken en aan de gang gaan om dit voor elkaar te krijgen. Voor een goede samenwerking is een goede communicatie belangrijk. De groep heeft de verschillende communicatiestromen in kaart gebracht en is aan het kijken waar aanpassingen mogelijk en wenselijk zijn. Deze bespreken we met het medewerkersteam om samen te zorgen voor verbetering.


IKC Warande got talent
Vanuit de IKC Warande visie dat we de kinderen niet alleen de basisvaardigheden willen leren maar een brede ontwikkeling willen meegeven, willen we als regiegroep aan de slag gaan met ieders kwaliteiten en talenten. Niet alleen de kinderen maar ook alle ouders en verzorgers zijn uniek. We zijn allemaal wel ergens goed in of hebben vaardigheden die ons energie en plezier geven. Hoe mooi is het om al deze talenten te benutten bij de ontwikkeling van de kinderen?! Binnenkort volgt hier meer informatie over.


Heb je ideeën of opmerkingen voor de ouders uit de groep ouderbetrokkenheid of wil je meer informatie? Laat het ons weten via warande@stichtingschool.nl o.v.v. groep ouderbetrokkenheid!

Groep ouderbetrokkenheid:

Op de foto v.l.n.r. Rob Sax, Eileen Bon, Brigitte Breugom, Rombout Mastenbroek, Tjaddy Benner (onder),  Erna Vlaar,  Directeur Hans Faust. Niet op de foto: Eva Keblusek, Mariska Baaten, Rick van der Linde.

Warande_00

Met dank aan Patricia Pietersen Photography voor het maken van de foto!